Barbecue

Een mooie barbecue voor in de tuin

In onze speciale barbecue shop vind u de belangrijkste barbecue merken. Kom langs in de speciale showroom bomvol met houtskool en gas barbecues. Ook voor losse onderdelen zoals barbecue roosters, drukregelaars of gewoon een zak houtskool kunt u bij ons terecht.

Barbecue

Barbecue

per page
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Stel een Aflopende Directie in

per page
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Stel een Aflopende Directie in

Barbecue

Wie aan de zomer denkt, denkt aan barbecueen. Ontspannen met familie en vrienden lekker lang buiten zitten, kletsen en eten. Want barbecueen is zoveel meer dan alleen eten. Enzler huis en tuintrend (tuin-meubelen.nl) is dealer van verschillende merken barbecues en buitenkeukens. Wij leveren onder andere Grandhall, Weber, Garden Grill, Patton en Beach7. Behalve barbecues bieden wij bijbehorende onderhouds- en reinigingsproducten die het schoonmaken van uw barbecue een eenvoudig klusje maken, plus accessoires en barbecue beschermhoezen zodat u uw barbecue rustig buiten kunt laten staan. Denkt u naast barbecues en buitenkeukens ook aan inbouw barbecues die u bijvoorbeeld in uw zelfgemaakte steiger houten buitenkeuken of blokhut kunt plaatsen.

Beach7 Beach 7 heeft naast tuinmeubelen ook een collectie barbecues en buitenkeukens . Deze serie draagt de naam La Plancha. De zeer fraai vormgegeven gasbarbecues zijn voorzien van een onder kast waarin u de gasfles kunt opslaan. De barbecues van Beach7 worden standaard geleverd meteen gas drukregelaar, grilplaat en barbecue beschermhoes. De buitenkeukens zijn door middel van wielen aan de onderzijde makkelijk te verplaatsen. De Senator is een model met maar liefst 6 branders en een zijbrander voor eventueel een wokpan. De Ambassador is een iets kleiner model met vier branders en een zij brander.

Weber

Weber q gas barbecueWeber is al jaren een begrip als het om barbecues gaat. Maar waarom? Producten van Weber hebben een extreem lange levensduur door gebruikte hoogwaardige materialen en de uitmuntende fabricagetechnieken. Bij Weber staan gebruiksgemak en kwaliteit voorop.

Weber barbecues zijn verkrijgbaar in veel typen en soorten. In de Q-serie vindt u de Q200, Q300, Q320 en Q140. De Q200 en Q300 zijn barbecues op gas. De Q140 is een elektrische barbecue. De One-touch barbecues zijn meest bekende houtskool barbecues.

De Weber Genesis is een luxe buitenkeuken (gas). Smokey Joe is een houtskool barbecue die u makkelijk kan meenemen op vakantie. Voordat u een keuze maakt vindt u onder grillmethode van Weber een uitleg over Weber houtskool en gas barbecues. De barbecue beschermhoes van Weber beschermt uw Weber barbecue of buitenkeuken tegen regen en vuil.

Grandhall

Het buiten koken heeft de afgelopen jaren een ware metamorfose ondergaan. Het traditionele grillen boven vuur heeft plaats gemaakt voor verfijnd koken op gas. Grandhall brengt fraai design en state-of-the-art technologie samen waardoor briljante producten voor het buitenleven ontstaan. Laat u inspireren door onze opwindende collectie buitenfornuizen en bekende klassiekers. Ook Grandhall biedt speciale op maat beschermhoezen voor uw Grandhall barbecue of buitenkeuken.

Patton

Patton barbecues en buitenkeukens zijn gemaakt voor liefhebbers van buiten genieten. 5De drie sterren in het Patton logo staan voor: sun, fun en food oftewel mooi weer, gezellige mensen en lekker eten. Op een Patton maakt u een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Patton barbecues en outdoorkitchens zijn gemaakt van hoogwaardig geemailleerd, gecoat en/of roestvast staal. Ook Patton heeft los verkrijgbare barbecue beschermhoezen. U krijgt maar liefst 5 jaar volledige garantie. Service wordt vanuit Nederland door Patton verzorgd. In onze collectie vindt u verder vertrouwde modellen als de Prominent, Patron en Traiteur.

Outdoor Chef

Outdoor Chef barbecueDe Outdoor Chef barbecue is nieuw in ons assortiment en speciaal bedoeld voor de chefkoks onder ons. Of chefkoks in de dop.!Outdoorchef biedt houtskool barbecues, gas barbecues en elektrische barbecues. Uniek aan de Outdoorchef barbecue is het trechtersysteem die het ontstaan van (vetvlammen) uitsluit. Niet langer deels geblakerd vlees, vis of groente en dus gezonder!

Outdoorchef barbecue is verder gebruikersvriendelijk, makkelijk te reinigen door de emaillelaag op de trechters en binnenkant bol. Verder veelzijdig want naast grillen, is het ook mogelijk om te roken wokken, stomen en bakken. Plus een snelle bereiding doordat u de bol sluit.

Garden Grill

GardenGrill barbecues zijn zeer vriendelijk geprijsd. Verkrijgbaar van eenvoudige maar o zo handige GardenGrill elektrische grillplaat tot de Garden Grill gas barbecue Experience, een prachtige buitenkeuken. Voor vrijwel alle barbecues van dit merk is een GardenGrill barbecue hoes verkrijgbaar. Vindt u het rooster van de barbecue schoonmaken ook zo n vervelend klusje? Onder onderhoud van de barbecue vindt u tal van reinigingsproducten voor de barbecue.

Houtskool barbecue

sfeer foto mensen met barbecueDe houtskool barbecue is een van de meest originele manieren om vlees te bereiden. Bij het aanmaken van de barbecue kunt u de Quick starter van bijvoorbeeld Weber gebruiken of aanmaakblokjes en brandpasta. Nadat de houtskool goed brandt is het verstandig om eierkolen op het vuur te plaatsen. Ga pas barbecueen als de kolen grijs en rood kleuren en de vlammen zijn verdwenen.

Gas barbecue

Een gas barbecue is een barbecue op gas die meegenomen kan worden op vakantie of makkelijk opgeborgen kan worden in de schuur of tuinhuis. Een buitenkeuken is ook een gas barbecue maar deze is duidelijk groter en daardoor minder makkelijk in de auto mee te nemen.

Als u altijd op dezelfde plek in de tuin gebruik maakt van een buitenkeuken, is de barbecue op aardgas een oplossing

Heeft u hier al aan gedacht?