Weber

Weber barbecue

Weber: van kogelbarbecue tot buitenkeuken en van briket tot tang. Voor al uw vragen over de Weber modellen, recepten of ideeen kunt u van donderdag tot en met zaterdag terecht in onze barbecueshop, direct gelegen naast onze showroom in Cruquius.

Weber barbecue

per page
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Aflopende Directie in

per page
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Aflopende Directie in

Weber barbecue

weber barbecue sfeerGeorge Stephen, de oprichter van het Amerikaanse Weber (eerst Weber-Stephen Co.), bedacht en ontwierp rond 1950 als eerste een barbecue die transporteerbaar was. Geinspireerd op een scheepsboei bedacht hij de kogel barbecue, rond aan de onderkant en met een deksel. De Weber Kettle Grill, zoals de allereerste Weber barbecue heette, was revolutionair.

Tot die tijd was het in de Verenigde Staten zeer gebruikelijk om op een bakstenen muurtje met een te grof rooster te barbecueen. Zo n gemetselde constructie was natuurlijk niet te verplaatsen. Verder vloog als de wind opstak de as op kleding en plakte het vast aan het vlees en was het een hele kunst om het vlees gaar te krijgen zonder dat het aanbrandde. Met de uitvinding en introductie van de Weber kogelbarbecue loste Stephen al die problemen op.

Tegenwoordig heeft Weber mooie grote buiten keukens, bijvoorbeeld de Genesis of Summit. Wilt u of mag u op de camping geen houtskool barbecue gebruiken? Dan is de q serie van Weber de perfecte oplossing. Weber heeft de spirit om voor de meeste basis vormen van gezellig barbecueen een model te produceren. De Go-Anywhere bijvoorbeeld doet zijn naam eer aan. Met deze barbecue op gas of houtskool kunt u overal barbecueen.

Heeft u verstand van grillen, maar geen oneindig budget? Kijkt u dan eens naar de Weber Compact houtskool barbecue. Dit zeer lang lopende model doet op een paar details na niet onder voor zijn grote broers als de Bar-B-Kettle of Weber Master-Touch barbecue.

Voor bijna alle modellen vindt u een speciale Weber barbecue hoes in onze barbecueshop. En op het rek met Weber accessoires vindt u vrijwel alle benodigdheden: van houtskool tot gasbussen en van schort tot tangenset. alles is op voorraad.

Onze gespecialiseerde barbecue adviseur Mike adviseert u graag. Voor al uw vragen over de Weber modellen, recepten of ideeen kunt u van donderdag tot en met zaterdag terecht in onze barbecueshop, direct gelegen naast onze showroom in Cruquius (meubelboulevard)

Een Weber barbecue aanmaken

Heeft u hier al aan gedacht?