Rovergarden

overgarden tuinstoel

I have promised you a Rover Garden. Geen gewoon verstelbare tuinstoel, maar een multifunctionele 20 standen verstelbare kunststof recliner uit Italie!

Rovergarden

Rovergarden, dining, tuinmeubelen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Rovergarden tuinstoelRover Garden tuinstoel

Toen de alom bekende Hartman kunststof, verstelbare tuinstoelen op de markt kwamen zag iedereen al snel de voordelen van deze verstelbare tuinstoelen. De modellen werden gecombineerd met stapelstoelen en kunststof tuintafels. Kunststof was een logische keus want kunststof is immers onderhoudsvrij en heeft een lange levensduur. Lounge tuinmeubelen en dining tuinmeubelen waren er die tijd nog niet en het Italiaanse Rover Garden bracht een vernieuwend alternatief op de markt: de multi-position verstelbare tuinstoel.

De Rover Garden rugleuning heeft vijf verschillende standen, terwijl de hoogte van deze stoel vier standen kent. Met de Rover Garden verstelbare stoel kunnen in totaal 5 x 4 = 20 combinaties in standen gemaakt worden. Nog steeds is de Ascona van Rover Garden bij ons een veel verkochte kunststof tuinstoel. Combineert u de Ascona met een kunststof Rover Garden tafel dan heeft u alles behalve een ouderwetse tuinset. De klanten zijn dit Italiaanse merk vaak opvallend trouw. Best bijzonder!

Heeft u hier al aan gedacht?