Hoezen

beschermhoezen

Voor het behoud van uw mooie tuinmeubelen, barbecue en parasol kiest u voor beschermhoezen, volop op voorraad in onze showroom in Cruquius. Heeft u een tuinset gekocht bij tuincentrum of bouwmarkt? Ook dan vindt bij ons waarschijnlijk een geschikte en passende hoes. Check it out!

Beschermhoezen voor tuinmeubelen, parasols en barbecues

Beschermhoezen zijn onmisbaar voor een lange levensduur van uw tuinmeubelen, uw parasols en uw barbecues.

per page
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Stel een Aflopende Directie in
Aton L-vorm 310x310x85cm ademend/waterdicht

Aton L-vorm 310x310x105x85cm (LxBxDxH) ademend/waterdicht

Aton loungehoes in L vorm 310x310x105x85 cm (LxBxDxH) grijs.

Deze hoes is goed geschikt voor bijvoorbeeld de Isla Margarita van Beach 7, de Santa Barbara van Casa en de Coral Bay van Down Under omdat hij maar liefst 110 cm diep is.Maar natuurlijk zijn er nog veel meer merken die een set maken waar deze loungehoes in hoek vorm geschikt voor is.

Als u uw mooie kussens in de zomer graag dag en nacht op uw set wil laten liggen en u wilt geen schimmel, dan is deze hoes uitermate geschikt.Het nieuwe SFS-3 materiaal is een optimaal waterafstotende textiel wat is opgebouwd uit 3 lagen. Het materiaal is voorzien van een ademend membraam en is hierdoor nagenoeg waterdicht.Dit speciale membraam zorgt ervoor dat het materiaal een ademende eigenschap heeft, dus condenswater kan eenvoudig "verdampen".

Let op: Bij de eerste bui moeten de stiknaden nog even uitzetten, dus dan nog even geen kussens gebruiken. Deze hoezen zijn UV-bestendig, water- en vuilafstotend en bieden meubelen en kussens dus optimale bescherming.

TIP - LET OP:

Zorg altijd voor voldoende ventilatie! Door temperatuurverschillen is het onvermijdelijk dat er condensvorming ontstaat (net zoals in een tent), hierdoor kunnen meubels en kussens vochtig aanvoelen. Vooral als deze een langere tijd onder een hoes hebben gelegen en bij grote temperatuursverschillen tussen dag en nacht. Dit wordt vaak ten onrechte als lekkage aangezien. Laat de kussens dus niet voor langere tijd (weken) onder de hoes liggen. Ze zullen door het condenswater nat worden.Ook als het doek plat op het tafelbald ligt kan het gaan zweten en ontstaan er zo vochtige/natte plekken. Zet er daarom altijd iets onder (bijv. een bakje) zodat je wat afstand krijgt tussen het doek en het blad, hierdoor creeer je ventilatie. Zorg ervoor dat u de hoes als een tentje op uw set heen hangt zodat er geen waterzakken kunnen ontstaan, deze beschadigen het doek. Dus haal geregeld de hoes van uw meubelen zodat deze weer kunnen ademen/drogen.

Het is niet aan te raden om katoenen loungekussens er onder te laten liggen. Katoen is een schimmelgevoelig produkt. De meeste loungekussens zijn van polyester of Dralon. Er bestaan ook beschermers voor polyesterkussens zoals de fabric beschermer uit de Beach 7 collectie onderhoudsmiddelen. Dit maakt de kussens extra vuil en vocht werend. Na de zomer is het zaak om de lounge kussens in een schone droge ruimte op te bergen

Deze tuinmeubel beschermhoes is ook geschikt voor polywood tuinmeubelen 

 • merk: Aton
 • afmetingen: l 310 x x h 85 cm
Beach 7 Footstoolhoes 103x103x51cm grijs

Beach 7 Footstoolhoes 103x103x51cm (LxBxH) grijs

Club collection Beach 7 lounge beschermhoes voor footstool 103x103x51cm grijs

Deze hoes is zeer geschikt om uw vlechtwerk tegen veroudering door UV en vuil (oa. vogeluitwerpselen, bladeren en spinnen) te beschermen.Deze hoes kunt u ook in de winter gebruiken om uw set te beschermen. Het is niet verstandig om kussens onder een polyesterhoes te laten daar kunt u beter een ademende hoes voor gebruiken.

Deze hoezen zijn vervaardigd van een 100% extra zwaar polyester materiaal met PVC gecoat en dus 100% waterdicht. De hoes heeft ook een aantrekkoord onderin om de hoes vast te kunnen zetten. Het is verstandig om aan de onderkant een stukje vrij te houden zodat het kan ventileren.

ATTENTIE: Voor polywood moet u een ademende Aton hoes kiezen. Gewone polyesterhoezen zijn niet geschikt voor polywood.

Zorg altijd voor voldoende ventilatie! Door temperatuurverschillen is het onvermijdelijk dat er condensvorming ontstaat (net zoals in een tent), hierdoor kunnen meubels vochtig aanvoelen. Vooral als deze een langere tijd onder een hoes hebben gelegen en bij grote temperatuursverschillen tussen dag en nacht.Dit wordt vaak ten onrechte als lekkage aangezien.

Ook als het doek plat op het tafelblad ligt kan het gaan zweten en ontstaan er zo vochtige/natte plekken. Zet er daarom altijd iets onder (bijv. een bakje) zodat je wat afstand krijgt tussen het doek en het blad, hierdoor creeer je ventilatie. Zorg ervoor dat u de hoes als een tentje op uw set heen hangt zodat er geen waterzakken kunnen ontstaan, deze beschadigen het doek.

Haal geregeld de hoes van uw meubelen af zodat deze weer kunnen ademen/drogen!

 • afmetingen: l 103 x b 103 x h 51 cm

per page
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Stel een Aflopende Directie in

Hoezen

Het Nederlands weer in een notendop? Onvoorspelbaar met zon, stevige wind en geregeld een bui. Typisch weer waar uw mooie tuinmeubelen niet blij van worden. Tuin-meubelen.nl biedt dan ook voor vrijwel het hele assortiment bescherm hoezen. Een absolute must voor behoud en onderhoud van uw tuin meubelen.

waterdichte hoek loungesethoesWe horen u denken: het hele assortiment? Ja! We verkopen loungeset hoezen, hoek loungeset hoezen, trapeze hoekloungeset hoezen, loungestoelhoezen, loungebank hoezen, lounge voetbank hoezen, ligbed hoezen, diningset hoezen, tafelblad hoezen, barbecue hoezen, terrasverwarming hoezen, parasol hoezen en hoezen voor vuurtafels. Plus campingstoeltassen en kussentassen! En dat in tal van merken zoals: Beach7, Garden Impressions, Weber, Madison, Grandhall, Outdoor Chef, Patton, Happy Cocooning, Garden Grill en Aton.

Zomerhoezen

Waterdichte loungesethoes detailOnze zomerhoezen zijn waterdicht en tegelijk ademend. Zomers kunt u de kussens buiten onder een zomerhoes laten liggen, mits het uiteraard niet te lang achter elkaar regent. Zo blijft uw hoeklounge set, ligbed of dining set plus kussens onder onze waterproof en luchtdoorlatende loungeset of ligbed hoezen mooi droog.

lounge kussen tas

Winterhoezen

In de winter bewaart u uw kussens binnen in een kussentas en kiest u buiten voor een winterhoes voor uw tuinmeubelen. Onze winterhoezen zijn duurzaam, waterproof, weerbestendig en hebben dubbel gestikte naden. Een zomerhoes of winterhoes beschermt bijvoorbeeld uw diningset ook tegen omwaaien wanneer het stormt.

 

Heeft u teak tuintafel of teak houten set? Kies dan voor een ruime tuinmeubelhoes die u niet op de tuintafel laat rusten zodat uw teak tuinset optimaal wordt geventileerd.

Heeft u hier al aan gedacht?