Barbecue

Barbecuehoes

Een uitgebreide barbecue of buitenkeuken maakt de zomer pas echt zomers. Heerlijk buiten grillen en eten. Merk barbecues zijn vaak voorzien van hoogwaardig RVS of emaille. Voor behoud en bescherming adviseren

Barbecue hoes

Barbecue hoes

per page
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Aflopende Directie in

per page
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Aflopende Directie in

Barbecue hoes voor elke barbecue

Naast hoezen voor tuinmeubelen heeft Enzler ook hoezen voor barbecues en buitenkeukens.

Weber luxe barbecue hoesIn onze collectie barbecue hoezen vindt u onder andere beschermhoezen voor houtskoolbarbecue, gasbarbecue of buitenkeuken van WeberGrandhall Outdoor Chef en Patton.

Vaak zijn er verschillende hoezen voor een barbecue verkrijgbaar: een standaard barbecuehoes en een luxe uitvoering, die zwaarder van uitvoering is, of voorzien is van een speciale voering.

Barbecue hoes Weber Q SerieAls aanvulling op de gas barbecue is er een speciale gasfleshoes. Tip! Laat de barbecue goed afkoelen voordat u de BBQ hoes plaatst. De hoezen zijn van kunststof en kunnen niet tegen extreme hitte.

Laat buitenkeukens met veel gaspitten, chroom en een elektrische ontsteking niet de hele winter onder een hoes in de regen staan.Onder de barbecuehoes blijft in de winter de lucht vochtig die niet kan ontsnappen, waardoor roest en corrosie kan ontstaan.

gasfles hoesKunt u voor uw type barbecue geen geschikte BBQ hoes vinden of heeft u een speciale vraag, stuur ons dan een email dan bestellen wij graag een passende hoes info@tuin-meubelen.nl.

Heeft u hier al aan gedacht?