Ligbed hoes

Ligbed hoezen

Met een passende ligbedhoes voor uw Wicker lounger of aluminium ligbed, hoeft u niet snel plek te maken in de schuur als het gaat regenen. Onder een van onze speciale ademende hoezen kunnen uw ligbed en ligbed kussen gewoon in de tuin blijven. Wel zo relaxt!

Ligbed hoes

Ligbed hoes

4 Item(s)

per page

Stel een Aflopende Directie in
Ligbedhoes waterdicht ademend 195x75x35cm

Aton ligbedhoes waterdicht ademend 210x70x45cm (LxBxH)

Ligbedhoes Aton waterdicht ademend 210x70x50cm. (LxBxH)

Als u uw mooie kussens in de zomer graag dag en nacht op uw set wil laten liggen en u wilt geen schimmel, dan is deze hoes uitermate geschikt.Het nieuwe SFS-3 materiaal is een optimaal waterafstotende textiel wat is opgebouwd uit 3 lagen. Het materiaal is voorzien van een ademend membraam en is hierdoor nagenoeg waterdicht.Dit speciale membraam zorgt ervoor dat het materiaal een ademende eigenschap heeft, dus condenswater kan eenvoudig "verdampen".

Let op: Bij de eerste bui moeten de stiknaden nog even uitzetten, dus dan nog even geen kussens gebruiken. Deze hoezen zijn UV-bestendig, water- en vuilafstotend en bieden meubelen en kussens dus optimale bescherming.

TIP - LET OP:

Zorg altijd voor voldoende ventilatie! Door temperatuurverschillen is het onvermijdelijk dat er condensvorming ontstaat (net zoals in een tent), hierdoor kunnen meubels en kussens vochtig aanvoelen. Vooral als deze een langere tijd onder een hoes hebben gelegen en bij grote temperatuursverschillen tussen dag en nacht. Dit wordt vaak ten onrechte als lekkage aangezien. Laat de kussens dus niet voor langere tijd (weken) onder de hoes liggen. Ze zullen door het condenswater nat worden.Ook als het doek plat op het tafelbald ligt kan het gaan zweten en ontstaan er zo vochtige/natte plekken. Zet er daarom altijd iets onder (bijv. een bakje) zodat je wat afstand krijgt tussen het doek en het blad, hierdoor creeer je ventilatie. Zorg ervoor dat u de hoes als een tentje op uw set heen hangt zodat er geen waterzakken kunnen ontstaan, deze beschadigen het doek. Dus haal geregeld de hoes van uw meubelen zodat deze weer kunnen ademen/drogen.

Het is niet aan te raden om katoenen loungekussens er onder te laten liggen. Katoen is een schimmelgevoelig produkt. De meeste loungekussens zijn van polyester of Dralon. Er bestaan ook beschermers voor polyesterkussens zoals de fabric beschermer uit de Beach 7 collectie onderhoudsmiddelen. Dit maakt de kussens extra vuil en vocht werend. Na de zomer is het zaak om de lounge kussens in een schone droge ruimte op te bergen

  • afmetingen: l 195 x b 75 x h 45 cm

4 Item(s)

per page

Stel een Aflopende Directie in

Ligbed hoes

Ligbed hoesLigbedden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, materialen en afmetingen.

Een hoes voor een Wicker lounge ligbed is vaak rechthoekig van vorm en strak en makkelijk te plaatsen. Ook voor aluminium textileen ligbedden hebben we passende hoezen. Deze zijn meestal vaak anders van vorm dan die van een Wicker lounger.

Is uw ligbed voorzien is van een verstelbare rugleuning met een gasveer? Behandel deze dan voor het aanbrengen van de hoes met Vaseline.
Zo voorkomt u dat de gasveer corrodeert door de vochtige lucht onder de beschermhoes. Voor optimaal onderhoud van aluminium tuinmeubelen gebruikt u speciale beschermende producten.

Naast de normale polyester winter hoezen in het ecru en grijs is er een ademende ligbedhoes waar in de zomer het ligbed kussen gewoon onder de beschermhoes kan blijven.

Heeft u hier al aan gedacht?