Loungebankhoes

Loungebankhoes

Ook een losse loungebank moet in de winter afgedekt worden.Met een speciale hoes voor een loungebank verlengt u de levensduur van bijvoorbeeld gevlochten wicker loungebanken
Ook voorkomt een hoes dat de bank vuil wordt en u dit weer schoon moet maken

loungebankhoes

Loungebankhoes

8 Item(s)

per page

Stel een Aflopende Directie in
Aton loungebankhoes 180x90x75 grijs

Aton Winterhoes 180x90x75 (LxBxH) Polyester grijs

Aton loungebankhoes 180x90x75 (LxBxH) grijs

De hoes is zeer geschikt om uw vlechtwerk tegen veroudering door UV en vuil (oa. vogeluitwerpselen, bladeren en spinnen) te beschermen.Deze hoes kunt u ook in de winter gebruiken om uw set te beschermen. Het is niet verstandig om kussens onder een polyesterhoes te laten daar kunt u beter een ademende hoes voor gebruiken.

ATTENTIE: Voor polywood moet u een ademende Aton hoes kiezen. Gewone polyesterhoezen zijn niet geschikt voor polywood

Deze hoezen zijn vervaardigd van een 100% polyester materiaal met getapte naden en dus 100% waterdicht. De hoes heeft een UV werende coating gekregen waardoor de hoezen nog langer mee gaan. De hoes heeft ook een aantrekkoord onderin om de hoes vast te kunnen zetten. Het is verstandig om aan de onderkant een stukje vrij te houden zodat het kan ventileren.De hoes is licht in gewicht en maakt niet zoveel herrie als het waait.

TIP - LET OP:
Zorg altijd voor voldoende ventilatie! Door temperatuurverschillen is het onvermijdelijk dat er condensvorming ontstaat (net zoals in een tent), hierdoor kunnen meubels vochtig aanvoelen. Vooral als deze een langere tijd onder een hoes hebben gelegen en bij grote temperatuursverschillen tussen dag en nacht.Dit wordt vaak ten onrechte als lekkage aangezien. Ook als het doek plat op het tafelblad ligt kan het gaan zweten en ontstaan er zo vochtige/natte plekken. Zet er daarom altijd iets onder (bijv. een bakje) zodat je wat afstand krijgt tussen het doek en het blad, hierdoor creeer je ventilatie. Zorg ervoor dat u de hoes als een tentje op uw set heen hangt zodat er geen waterzakken kunnen ontstaan, deze beschadigen het doek.

Haal geregeld de hoes van uw meubelen af zodat deze weer kunnen ademen/drogen!

 

  • merk: Aton
  • afmetingen: l 180 x b 90 x h 75 cm
Beschermhoes Aton voor Loungebank / tafel 160x100x80cm. waterdicht ademend

Aton hoes 160x100x80cm (LxBxH) waterdicht/ademend (rechthoek)

Beschermhoes Aton voor Loungebank / tafel 160x100x80cm (LxBxH).waterdicht ademend.

Deze tuinmeubel beschermhoes is geschikt voor verschillende soorten lounge of tuinbanken maar past ook heel goed over de high lounge tafels. Omdat deze hoes gemaakt is van ademend materiaal is deze ook geschikt voor polywood terwijl de meeste polyesterhoezen niet voor polywood gebruikt mogen worden. Zo kunt u ook de tafel van uw rio loveday of birdwood set beschermen tegen vuil.

Als u uw mooie kussens in de zomer graag dag en nacht op uw set wil laten liggen en u wilt geen schimmel, dan is deze hoes uitermate geschikt.Het nieuwe SFS-3 materiaal is een optimaal waterafstotende textiel wat is opgebouwd uit 3 lagen. Het materiaal is voorzien van een ademend membraam en is hierdoor nagenoeg waterdicht.Dit speciale membraam zorgt ervoor dat het materiaal een ademende eigenschap heeft, dus condenswater kan eenvoudig "verdampen".

Let op: Bij de eerste bui moeten de stiknaden nog even uitzetten, dus dan nog even geen kussens gebruiken. Deze hoezen zijn UV-bestendig, water- en vuilafstotend en bieden meubelen en kussens dus optimale bescherming.

TIP - LET OP:

Zorg altijd voor voldoende ventilatie! Door temperatuurverschillen is het onvermijdelijk dat er condensvorming ontstaat (net zoals in een tent), hierdoor kunnen meubels en kussens vochtig aanvoelen. Vooral als deze een langere tijd onder een hoes hebben gelegen en bij grote temperatuursverschillen tussen dag en nacht. Dit wordt vaak ten onrechte als lekkage aangezien. Laat de kussens dus niet voor langere tijd (weken) onder de hoes liggen. Ze zullen door het condenswater nat worden.Ook als het doek plat op het tafelbald ligt kan het gaan zweten en ontstaan er zo vochtige/natte plekken. Zet er daarom altijd iets onder (bijv. een bakje) zodat je wat afstand krijgt tussen het doek en het blad, hierdoor creeer je ventilatie. Zorg ervoor dat u de hoes als een tentje op uw set heen hangt zodat er geen waterzakken kunnen ontstaan, deze beschadigen het doek. Dus haal geregeld de hoes van uw meubelen zodat deze weer kunnen ademen/drogen.

Het is niet aan te raden om katoenen loungekussens er onder te laten liggen. Katoen is een schimmelgevoelig produkt. De meeste loungekussens zijn van polyester of Dralon. Er bestaan ook beschermers voor polyesterkussens zoals de fabric beschermer uit de Beach 7 collectie onderhoudsmiddelen. Dit maakt de kussens extra vuil en vocht werend. Na de zomer is het zaak om de lounge kussens in een schone droge ruimte op te bergen

Deze tuinmeubel beschermhoes is ook geschikt voor polywood tuinmeubelen 

  • merk: Aton
  • afmetingen: l 160 x b 100 x h 80 cm
Detailfoto: Clubcollection beschermhoes 270x90x100cm (Chaise longue XL deel) Beige

Beach 7 Clubcollection Winterhoes 270x90x100cm (Sofa XL) ecru

Clubcollection beschermhoes 270x90x100cm (LxBxH) Rechthoek (Chaise longue XL deel) Ecru

Deze hoes is zeer geschikt om uw vlechtwerk tegen veroudering door UV en vuil (oa. vogeluitwerpselen, bladeren en spinnen) te beschermen.Deze hoes kunt u ook in de winter gebruiken om uw set te beschermen. Het is niet verstandig om kussens onder een polyesterhoes te laten daar kunt u beter een ademende hoes voor gebruiken.

Deze hoezen zijn vervaardigd van een 100% polyester materiaal en dus 100% waterdicht. De hoes heeft een UV werende coating gekregen waardoor de hoezen nog langer mee gaan. De hoes heeft ook een aantrekkoord onderin om de hoes vast te kunnen zetten. Het is verstandig om aan de onderkant een stukje vrij te houden zodat het kan ventileren.De hoes is licht in gewicht en maakt niet zoveel herrie als het waait.

ATTENTIE: Voor polywood moet u een ademende Aton hoes kiezen. Gewone polyesterhoezen zijn niet geschikt voor polywood.

Zorg altijd voor voldoende ventilatie! Door temperatuurverschillen is het onvermijdelijk dat er condensvorming ontstaat (net zoals in een tent), hierdoor kunnen meubels vochtig aanvoelen. Vooral als deze een langere tijd onder een hoes hebben gelegen en bij grote temperatuursverschillen tussen dag en nacht.Dit wordt vaak ten onrechte als lekkage aangezien.

Ook als het doek plat op het tafelblad ligt kan het gaan zweten en ontstaan er zo vochtige/natte plekken. Zet er daarom altijd iets onder (bijv. een bakje) zodat je wat afstand krijgt tussen het doek en het blad, hierdoor creeer je ventilatie. Zorg ervoor dat u de hoes als een tentje op uw set heen hangt zodat er geen waterzakken kunnen ontstaan, deze beschadigen het doek.

Haal geregeld de hoes van uw meubelen af zodat deze weer kunnen ademen/drogen!

  • afmetingen: l 270 x b 90 x h 100 cm

8 Item(s)

per page

Stel een Aflopende Directie in

Loungebankhoes

Voor de loungesofa, loveseat en twee of driezits wicker loungebank is er de loungebankhoes.Vaak word deze loungehoes ook gebruikt om bijvoorbeeld losse XL delen van hoek longebanken los af te dekken.Omdat de lougebankhoes mooi rechthoekig is wordt deze ook vaak voor andere toepassingen gebruikt. Denk hierbij aan twee losse lounge stoelen met hiertussen een loungetafel.

De kleinste bankhoezen kunnen ook gebruikt worden voor tete a tete en houten tuinbankjes.

Heeft u hier al aan gedacht?