Parasolhoes

Parasolhoes

Voor parasols heeft Enzler Huis en Tuintrend speciale parasolhoezen. Denkt u hierbij aan hoezen voor houtstok , aluminium, opdraai of zweefparasols.

Parasolhoes

Parasol hoes

per page
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in

per page
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in

Zo kiest u de juiste parasolhoes

parasolhoes sfeer fotoMeet bij de keuze van parasolhoes de parasol in ingeklapte staat op. Doe dit voor zowel de lengte als de breedte. Ook de doorsnede waar de parasolhoes voor geschikt is wordt vaak vermeld. Let erop dat een vierkante zweefparasol in vergelijking met een ronde parasol lange baleinen heeft en dus een relatief lange hoes nodig heeft.

Voor aluminium opdraai parasols zijn er kleine parasolhoezen, handig om de parasol in op te bergen of mee te nemen naar bijvoorbeeld camping of strand. Let er bij het plaatsen van de hoes goed op dat het parasoldoek niet vochtig is. Het nat opbergen van een parasol veroorzaakt vaak schimmelvorming.

Voor speciale parasols is er vaak een parasolhoes op maat. Voor bijvoorbeeld de Garden Impressions Hawai parasol vindt u onder het hoofdstuk parasols ook de bijbehorende parasolhoes. Een boog parasol (Banaan model) heeft een afwijkende parasolhoes nodig met een grotere doorsnede.

Parasols van een specifiek merk hebben vaak een bijbehorende, apart te bestellen, parasolhoes. Merken als Beach7, Madison, 4Seasons en Garden Impressions hebben bijvoorbeeld eigen parasolhoezen.

Heeft u hier al aan gedacht?