Hoofddorp Pas

Korting op tuinmeubelen met de hoofddorppas

Bij Enzler huis en tuintrend kunt bij de aanschaf van een geselecteerd aantal producten  korting krijgen als u in het bezit bent van de Hoofddorppas.
Als er al een speciale aktie, zoals een BTW of korting op korting actie actief is kunt u geen gebruik maken van de extra korting met de Hoofddorppas.

 

De Hoofddorp Pas, wat is dat?

De Hoofddorp Pas is de kortingspas waarmee u profiteert van vele kortingen bij meer dan 250 deelnemende bedrijven.

U leest het goed, meer dan 250 bedrijven binnen de gemeente Haarlemmermeer bieden u doorlopend fantastische kortingen op vertoon van de Hoofddorp Pas en het aantal bedrijven dat zich aansluit bij de Hoofddorp Pas blijft maar toenemen!

Honderden euro's voordeel

Directe korting op vertoon van de Hoofddorp Pas bij uw aankopen.

Hoofddorp Pas
Kans op mooie prijzen!
Bij aanschaf van de Hoofddorp Pas doet uw pasnummer automatisch mee met de Hoofddorp Pas loterij waarin u kans maakt op mooie prijzen die door de Hoofddorp Pas en deelnemende bedrijven beschikbaar worden gesteld. Daarnaast ondersteunt u diverse Hoofddorpse goede doelen en evenementen.

Wat moet u hiervoor doen?

Vraag de Hoofddorp Pas aan via onze website, klik hier. Of vul het aanvraagformulier in bij een van onze vaste verkooppunten waarna u de pas direct mee krijgt; S.V.Hoofddorp, Sanders Primera Polderplein, Sanders Primera Skagerak, DiDi Mode Hoofddorp, Boels verhuur Hoofddorp.

De Hoofddorp Pas kost slechts € 25,- per kalenderjaar, wanneer u iets meer dan  € 2,- per maand bespaart verdient u de pas al terug. Een heel eenvoudige opgave met het ruime aanbod

Blijf op de hoogte

Houd deze site in de gaten om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes, acties en aanbiedingen. We blijven op dit gebied zoveel mogelijk vernieuwen om uw voordeel maximaal te behartigen. U ontvangt regelmatig een nieuwsbrief waarin wij u attenderen op nieuwe ontwikkelingen rondom de Hoofddorp Pas en nieuwe kortingsacties.

Heeft u hier al aan gedacht?