Lounge

Lounge tuinmeubelen

Heerlijk onderuit op uw lounge tuinset, bijvoorbeeld op een chaise longue of een comfortabele bank, met kussens om in weg te zakken. Lounge betekent dat u relatief laag en bijzonder ontspannen zit of ligt.

Lounge tuinmeubelen

Lounge tuinmeubelen

per page
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Aflopende Directie in

per page
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Aflopende Directie in

Lounge tuinmeubelen

Lounge tuinmeubelenEen mooie namiddag gevolgd door een heldere avond. Eenmaal thuis wil je graag lekker relaxen in de tuin op een comfortabele bank met kussens. Even onderuit op je lounge tuinmeubelen, bijvoorbeeld een chaise longue, met een heerlijk drankje erbij. Lounge betekent dat je lager en bijzonder ontspannen zit vergeleken met bijvoorbeeld een klassieke verstelbare stoel. www.tuin-meubelen heeft een ruime keus aan lounge sets verkrijgbaar in tal van opstellingen zoals hoek, trapeze, lazy. En voor elke lounge of loungeset opstelling is een beschermhoes verkrijgbaar. 4Seasons en Beach7 (Downunder en Isla Margarita serie) zijn twee van de vele merken waar u uit kunt kiezen. Is het wat frisjes? Dan biedt een sfeervolle vuurtafel of lage terrasverwarming, speciaal voor lounge, uitkomst.

Een loungebankset of sofaset houdt in: een bank, twee stoelen en een lounge tafel of voetenbank. Al dan niet inclusief kussens. Het is altijd mogelijk een extra loungestoel of loungebank te bestellen van de door u gekozen serie. Ook kan een set worden aangevuld worden met een ligbed of lounger. Onze loungemeubelen zijn weerbestendig, onderhoudsvrij en duurzaam, meestal gemaakt van een combinatie van Wicker, polywood, textilene en/of aluminium. Een loungeset met vlechtwerk van een volledig ronde draad is sterker en mooier dan vlechtwerk gemaakt van platte Wicker draad. Wil je graag wat hoger zitten en toch hetzelfde comfort ervaren als lounge biedt? Dan kies je voor onze high loungemeubelen, zoals bijvoorbeeld de Birdwood van Beach7 waar je gezellig aan kunt eten. Je eigen tuin transformeren in een ultieme relaxomgeving begint in onze 1000 vierkante meter showroom vol met tuinmeubelen.

Heeft u hier al aan gedacht?