4 Seasons

4 Seasons lounge tuinmeubelen

4SO staat letterlijk voor Four Seasons Outdoor. Een van de weinige echt Nederlandse tuinmeubel merken waar wij 100% achter staan!

4 Seasons

4 Seasons lounge tuinmeubelen

per page
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in

per page
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in

4 Seasons lounge tuinmeubelen

Four Seasons wicker lounge tuinmeubelenTuinmeubelen van de beste kwaliteit, vernieuwende materialen, designs en een prachtige afwerking vindt u in de wereld van 4 Seasons Outdoor! 4SO biedt een zeer compleet assortiment lounge en dining tuinsets, het is een wereldmerk met een uitgebalanceerde collectie van vlechtwerk, RVS, textilene en teak tuinmeubilair, aangevuld met parasols, accessoires en tuinsethoezen.

Het merk is onderscheidend maar heeft een zeer populaire prijsstelling en vormgeving. 4 Seasons Outdoor heeft tuinmeubelen voor iedere tuin, passend binnen iedere stijl.

4 SO Loungesets

In loungesets heef dit topmerk een juiste opbouw in materiaal, kleur en prijs. Neem bijvoorbeeld de hoekloungeset Brighton in de kleur Provance. Deze goed zittende hoek loungeset met een wat hogere rug is voorzien van water en vuil afstotende Olefin lounge kussens. Op de volledig ronde Provance wicker vlechtwerkdraad, gemaakt bij het topmerk Hularo, krijgt u 3 jaar garantie.loungesofaset 4 Seasons Madoera colonial wicker

De 4 Seasons 3-delige modulaire loungeset Cayman verrast u vast het meest. Deze twitchell modulair opgebouwde hoekloungeset heeft een leatherlook maar kan gewoon buiten blijven staan.

Niet meer weg te denken is de 4SO cubistische Kingston lazy loungeset met dikke lounge kussens in de alom bekende Pure wicker vlechtwerkdraad. Een andere, echte topper is de 4-delig lounge hoekset Mambo. Deze exclusieve loungeset is gemaakt met de, alleen bij 4 Seasons verkrijgbare, Lagun half ronde wickerdraad. Hoe lang de Wicker loungeset Valentine in de collectie bij 4 Seasons is, weet bijna niemand. Wat wij wel weten uit ervaring is, dat elke keer opnieuw een complete generatie verliefd wordt op deze onweerstaanbare diva.

Heeft u hier al aan gedacht?