Beach7

Beach7 lounge tuinmeubelen

Beach7 staat voor kwaliteit, een natuurlijke look en zeer comfortabel zitten. Enzler is de Beach7 dealer in de regio Haarlem Amsterdam. Kom naar onze showroom op meubelboulevard Cruquius en ervaar dit bijzondere merk zelf!

Beach 7 lounge tuinmeubelen

Beach 7 lounge tuinmeubelen

per page
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in

per page
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in

Beach 7 lounge tuinmeubelen

beach7 lounge ligbedBeach7 tuinmeubelen zijn niet zomaar overal te koop. Waar vroeger Royal Wilsons en Tuintrend winkels het merk in de showroom hadden staan, is Beach7 nu alleen te koop via een geselecteerd aantal dealers. Sinds de oude Club Collection by Beach7 is vervallen, staat het merk Beach7 Outdoor Furniture als een huis.

Enzler huis en tuintrend is premium reseller en heeft een groot aantal Beach7 loungesesets in de showroom opgesteld staan. Vernieuwing, kwaliteit en ontwerp staan hoog in het vaandel bij dit trendy merk. Of het nu gaat om de veel verkochte vlechtwerksets als Mundo, Lima of de hoge loungeset Birdwood of de moderne aluminium Jamaica loungeset, de innovatie van de Beach7 tuinmeubelen gaat door.

Beach7 biedt een zeer ruimte keus aan lounge sets. Als materiaal is er Wicker vlechtwerk in ronde en halfronde draden, in een groot scala aan kleuren. Buiten Wicker zijn aluminium loungesets voor in de tuin de trend van dit moment.aluminium Hoek Loungeset

Heeft u materiaal en kleur uitgezocht dan maakt u een keuze uit diverse lounge opstellingen. Bijvoorbeeld een loungebank met stoelen, een lazy loungeset met wel of geen losse stoel en daarnaast een hele reeks aan hoekloungesets. De hoek opstellingen hebben vaak side tables en extra center delen om de loungeset grotere afmetingen te geven. Optioneel is het cornerdeel te vervangen door een trapeze loungehoekdeel waardoor een Beach7 trapeze hoekloungset ontstaat.

Voor het onderhoud van de Beach7 loungesets is er Wicker en textilene beschermer van Beach 7. Wie echt zuinig is op de zijn lounge tuinset kiest voor een Beach7 loungesethoes die naadloos aansluit bij de gekozen tuinset.

Heeft u hier al aan gedacht?