Canberra

Beach7 Canberra lounge tuinmeubelen

Canberra lounge tuinmeubelen uit de DownUnder collectie bieden u best of both worlds: het zitcomfort uit duurdere series en de prijs van kleinere loungesets.

Beach7 Canberra lounge tuinmeubelen

Beach7 Canberra lounge tuinmeubelen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Beach7 Canberra lounge tuinmeubelen

Lounge sofaset DownUnder Canberra CornDe Canberra serie in het DownUnder programma lijkt in veel opzichte op de niet meer weg te denken Mundo serie van Beach7. Zo zijn de afmetingen van de loungeset en het zitcomfort van Canberra en Mundo nagenoeg identiek.

Door de toepassing van de moderne, halfronde 8mm Cloudy grey wicker draad, of de iets klassiekere Corn variant in 6mm bent u met Canberra voordeliger uit. Canberra s mooie, kleurvaste kussens zijn gelijkwaardig aan die uit de Birdwood of Corral Bay serie. Ondanks de goede kwaliteit van de Canberra loungeset, raden wij u aan om uw loungemeubelen bij langdurig slecht met een passende hoekloungeset hoes af te dekken.

Voor de lounge kussens adviseren we een loungekussentas, bij voorkeur droog op zolder op te slaan.

Voor optimaal onderhoud van de polywood onderdelen van loungetafel of footstool kiest u voor een speciale polywood protector. Omdat u zo lang mogelijk wilt genieten van uw mooie lounge set!

Heeft u hier al aan gedacht?