Isla Margarita

Isla Margarita lounge tuinmeubelen

zijn mooi mooi om te zien en bieden iedereen een ruime zit plek in de tuin. Deze loungesets van Beach7 bieden zeer veel waar voor uw geld.

Isla Margarita lounge tuinmeubelen

Isla Margarita lounge tuinmeubelen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Isla Margarita lounge tuinmeubelen

In stijl loungen, dat lukt uitstekend op de Isla Margarita lounge tuinsets! Isla Margarita lounge tuinmeubelen kenmerken zich onder andere door de strakke en rechte vorm en afmetingen die je alleen in het top segment tuinmeubelen tegenkomt. Zo is de afmeting van de standaard Isla Margarita hoekloungeset maar liefst 300 x 300 cm. De standaard hoekbank is opgebouwd uit een chaiselongue right, chaiselongue left en een corner. Door links of rechts een extra centerdeel te plaatsen creeert u eenvoudig een hoek loungeset van 300 x 400 cm.

De lounge stoelen en banken uit deze serie zijn ook los verkrijgbaar en kunnen samen een bankset op maat vormen. De iets schuine rugleuning in combinatie met de hoogwaardige kussens zorgen ervoor dat u zeer comfortabel zit. Kussens die maar liefst 1000 uur kleurvast zijn, oftewel 10x langer dan gemiddeld. De duurzame en weerbestendige loungehoeksets van Isla Margarita zijn gevlochten met 6 mm ronde Wicker draad, verkrijgbaar in verschillende kleuren, op een aluminium frame.

De voetenbank of footstool maakt standaard deel uit van de Isla Margarita loungesets. Aangezien de bovenkant van polywood is, kan de footstool als tafel worden gebruikt. Met het (optionele) voetenbank kussen tovert u uw tafel om in een echte zit plek!

Door de rechthoekige vorm combineert de Isla Margarita prima met een vuurtafel van Happy Cocooning of Beach7. Ideaal voor de wat frissere dagen of avonden! Heeft u meer behoefte aan schaduw en verkoeling laat u zich dan inspireren door onze uitgebreide collecties parasols: van zweef parasol tot traditionele opdraai parasol.

Voor het afdekken van deze loungeset is gewoon zeil of plastic niet optimaal. Voor het langdurige behoud van uw tuinmeubelen adviseren we om de losse lounge delen in rechthoekige en vierkante loungeset zomerhoezen te plaatsen. Deze zijn namelijk ademend en waterdicht. In de zomer kunt de kussens (vuil- en waterafstotend en met UV beschermer) gerust onder de hoes laten liggen. s Winters en in de herfst adviseren we de kussens binnen op te bewaren. Is uw tuin set toch vies geworden? Dan biedt de cleanerBeach7, geschikt voor wicker en textileen, uitkomst.

Heeft u hier al aan gedacht?