Melbourne

De Melbourne van beach7

De Melbourne lounge tuinmeubelen, die onderdeel maken van Beach7 s Down Under, kun je een instapmodel noemen met chique uitstraling en weinig concessies. Veel waar voor je geld!

Beach7 Down Under Melbourne lounge tuinmeubelen

Beach7 Down Under Melbourne lounge tuinmeubelen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Beach7 Down Under Melbourne lounge tuinmeubelen.

Trapezeloungehoek 4-dlg. Down Under Melbourne corn wickerBij de hoekloungesets uit de Melbourne reeks is vrijwel niet te zien dat dit een zeer betaalbare loungeset is. Qua optie s zijn de hoek loungeset uit de Down Under collectie van Beach7 niet te onderscheiden van de andere tuinsets uit het normale Beach7 programma. De Melbourne lounge kussens hebben een trendy piping, het frame is van aluminium terwijl een 8mm halfronde Cloudy-grey wicker draad is gebruikt.

De buitenmaat van de hoekbank is 230 x 230cm. De loungetafel kan gebruikt worden als voetenbank en past naadloos in de hoek van de bank. Hierdoor ontstaat als het ware een ligbed voor twee personen. De voetenbank kan natuurlijk ook gebruikt worden als extra zit plek. Voordat u op de footstool gaat zitten haalt u de extra gratis mee geleverde glasplaat (van gehard glas) van het lounge kussen af. Voor optimale bescherming van uw tuinset adviseren we een Beach 7 beschermhoes verkrijgbaar als zomerhoes en winterhoes.

Heeft u hier al aan gedacht?