Melrose

Melrose loungesets van Beach7

Als het allemaal niet rechthoekig en strak hoeft te zijn kan de Melrose serie van Beach7 u vast verleiden voor een proef-zit. Wie gaat zitten, is verkocht!

Beach7 Melrose lounge tuinmeubelen

Beach7 Melrose lounge tuinmeubelen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Beach7 Melrose lounge tuinmeubelen

Loungebank Down Under Melrose corn wickerDe Melrose serie is een mooie, wat klassiek vormgegeven lounge serie. De Melrose hoekloungeset, bank en loungestoel zijn voorzien van een iets hogere rugleuning. De hoge rugleuning , de zitkussens met hoge density (vormvastheid en veerkracht) en de Boxback rugkussens (met zachte vulling) zorgen ervoor dat deze tuinsets lijken te zitten als een maatpak.

Door het trapeze vormige hoekloungedeel ontstaat er een extra zit plek op de hoekloungebank waar je echt comfortabel zit zonder de benen van de persoon naast je te raken. De rotanlook van Melrose ontstaat door het gebruik van een halfronde 6mm HDPE vlechtwerkdraad in de kleur Corn. De 1.000 uur kleurvaste water afstotende lounge kussens zijn voorzien van een mooie, contrasterende bies.

Op de wat hogere salon loungetafel zijn polywood (hout look en feel) latten gemonteerd. Als u kiest voor de hoek opstelling, dan is de maat van de tafel 84 x 84 cm.

Bij de bank of sofa tuinset worden de Melrose loungebank en loungestoelen gecombineerd met een rechthoekige tafel van 90 x 50 cm. Voor het onderhoud van de loungekussens kunt u het beste de Fabric protector van Beach 7 gebruiken. 

Heeft u hier al aan gedacht?