Mundo

Mundo B7 Lounge tuinmeubelen

Beach 7 Mundo lounge tuinmeubelen

Beach 7 Mundo lounge tuinmeubelen

1 Item(s)

per page

Stel een Aflopende Directie in

1 Item(s)

per page

Stel een Aflopende Directie in

Beach7 MundoLoungetuinmeubelen

De serie Mundo van Beach7 is de de winnaar wat betreft prijs/kwaliteitsverhouding. De afmetingen van de hoek loungeset is ruim 2.60 x 2.60 m, met een zitdiepte van bijna 60 cm. Onder andere de afmetingen maken Mundo zo bijzonder. De afmetingen van de goedkope loungesets van een lokale aanbieder zijn vaak aanzienlijk kleiner. Verder is de armlegger vaak smal en dun. De Mundo heeft een comfortabele armlegger van maar liefst 14 cm waardoor de loungeset een stoer uiterlijk krijgt.

Maar Mundo biedt veel meer. De kussens van deze lounge serie zijn vuil- en vochtafstotend (water repellent) in tegen stelling tot katoenen kussens waar het vocht na een ongelukje direct intrekt. De Mundo kussens zijn tot 10 keer kleurvaster dan die van een standaard middenklasse lounge tuinset. De hoge schuine rugleuning van de chaise longue en lazy loungedelen maken zitten zeer comfortabel.

Het frame van de Mundo is van hoogwaardig roestvrij aluminium, voorzien van poedercoating, zodat u jaren kunt genieten van de tuinset zonder dat u wordt geconfronteerd met roestvorming. Mundo heeft naast de standaard lounge delen ook extra lounge center, banken en stoelen. Deze zijn te bestellen in de zelfde kleur vlechtwerk (Wicker) draad als de standaard loungeset.

Omdat uw tuinmeubelen u lief zijn hebben de beschermhoezen in alle soorten en maten. Voor de Mundohoekloungeset (L Shape) is een speciale hoek loungesethoes (L Shape) verkrijgbaar. Voor de bij de Mundo behorende loungestoel is er een speciale loungestoel hoes. Ook is het mogelijk om de set in zijn geheel af te dekken met een vierkante loungeset hoes. Buiten afdekhoezen is er voor het behoud van uw loungeset ook speciale Beach7 wicker beschermer.

Heeft u hier al aan gedacht?