Samoa

Beach7 Samoa lounge tuinmeubelen

Beach7 Samoa lounge tuinmeubelen zijn far from ordinary. Deze serie heeft een hoog Out of Africa gehalte en is een typisch voorbeeld van een supergoed zittende, anders dan anders-loungeset.

Beach7 Samoa lounge tuinmeubelen

Beach7 Samoa lounge tuinmeubelen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Beach7 Samoa lounge tuinmeubelen

lounge sofa 3 zit Beach 7 club Samoa sunrise wicker graphiteDe Beach7 Samoa hoek loungesets zijn er speciaal voor mensen die kiezen voor het hoogst haalbare zitcomfort. De Samoa heeft lounge delen met een hogere rugleuning dan gemiddeld. Het frame van de Samoa loungeset is uiteraard van duurzaam en onderhoudsvrij aluminium. Kiest u voor de mooie natuurlijke Goldrush kleur? Dan is het vlechtwerk gemaakt van een volledig ronde 6mm HDPE draad die jarenlang zitplezier in de tuin garandeert.

De kussens van deze loungeserie zijn 1.000 uur kleurvast en voorzien van een trendy piping (randje langs de kussens) Wanneer u tussen een chaise longue links en een chaise longue rechts een hoektafel plaatst, ontstaat er een leuke afwijkende loungeset opstelling. De Samoa loungetafel is vierkant met een glasplaat van veiligheidsglas.

Deze stoere afwijkende loungeset kan leuk aangekleed worden met bijpassende sier kussens. Voor het onderhoud van de tuinset kiest u de Wicker beschermer van Beach7. Een beschermhoes beschermt uw tuinset tegen weer en wind.

Buiten eten en loungen? Als dining eetset voor buiten kan mooi de Havana 7-delige loungeset in de kleur Sunrise mooi gecombineerd worden met de loungeset Samoa Sunrise. Zo ontstaat een stunning geheel.

Verbergen

Heeft u hier al aan gedacht?