Sydney

Beach7 down under Sydney lounge tuinmeubelen

Beach7 DownUnder Sydney Good stuff, low price! Dit geldt zeker voor Beach7 s Sydney: een mooie dikke loungeset in Mountain-grey , Cloudy-grey of Corn vlechtwerk voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Beach7 down under Sydney lounge tuinmeubelen

Beach7 down under Sydney lounge tuinmeubelen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Beach7 down under Sydney lounge tuinmeubelen

Trapezeloungehoek 4-dlg Down Under Sydney corn wicker De Sidney hoek loungeset uit de DownUnder collectie van Beach7 is typisch voorbeeld van Good stuff, low price. In de uitvoering met het speciale trapeze hoekloungedeel meet de Sidney maar liefst 270 x 270cm. Ervaar de luxe van een ruime loungeset met een trapeze corner voor de prijs van een uitverkoop loungeset!

De mooie, nieuwe Mountain-grey kleur vlechtwerk draad van Beach7 sluit naadloos aan bij moderne bestrating van beton of natuursteen in de tuin. Om de kussens een extra elan te geven hebben de salmiak kleurige lounge kussens in deze kleur loungeset een White peper piping langs de rand van het kussen.

De Sidney heeft standaard een glasplaat die u op de lounge voetenbank kunt plaatsen. Hierdoor verandert u de footstool in een handomdraai in een loungetafel. Een leuke accessoire is de laptoptafel of het dienblad in de kleur Cloudy-grey. Vanzelfsprekend kiest voor een passende beschermhoes voor het behoud van uw mooie tuinset.

Heeft u hier al aan gedacht?