Aluminium

Aluminium loungesets

Aluminium lounge tuinmeubelen hebben een moderne en strakke uitstraling. Frisse kleuren zoals wit, rood en groen combineren vernieuwend met lichtmetalen aluminium frames. Aluminium is duurzaam, licht, onderhoudsarm en waterbestendig.

Aluminium lounge tuinmeubelen

Aluminium lounge tuinmeubelen

2 Item(s)

per page

Stel een Aflopende Directie in

2 Item(s)

per page

Stel een Aflopende Directie in

Aluminium loungesets

Aluminium loungesetsAluminium is de nieuwe trend voor loungesets, bank loungesets en ligbedden voor in de tuin. In een moderne tuin met veel strakke elementen en bijvoorbeeld een natuurstenen vloer komt een aluminium loungeset fantastisch tot zijn recht.

Vaak valt de keuze bij de inrichting van een aluminium terrasoverkapping of serre ook op een lounge tuinset in bijpassend aluminium. Beach7 (B7) en 4 Seasons (4SO) zijn trendsetters als het gaat om vernieuwing op gebied van aluminium tuinmeubelen.

Naast de aluminium hoekloungesets zijn er sets met een of meerdere fauteuils plus een loungebank in aluminium. Vaak krijgen wij de vraag of er geen all weather loungekussens zijn die gewoon buiten kunnen blijven. Na tal van testen kunnen wij zeggen dat het type all weather kussen geen succes is. Dit soort kussen is vaak gemaakt van een plasticachtig materiaal wat transpiratie geeft tijdens het zitten.

In ons Nederlandse klimaat trekt er veel vocht en vuil in de loungekussens en blijven deze vaak lang nat. We adviseren u onze waterdichte zomer loungeset hoezen te gebruiken. Onder deze waterdichte en tegelijk ademende hoes kunnen de lounge kussens tijdens een zomerse regenbui gewoon onder blijven liggen.

Heeft u hier al aan gedacht?