Wicker

Wicker lounge tuinmeubelen

Wicker loungesets lenen zich uitstekend voor romantische plekjes in de tuin, maar strakke gevlochten tuinsets met kubistische vormen kunnen ook een strakke en stoere uitstraling hebben.

Wicker lounge tuinmeubelen

Wicker lounge tuinmeubelen

per page
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stel een Aflopende Directie in

per page
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stel een Aflopende Directie in

Wicker vlechtwerk loungesets

wicker vlechtwerk loungesets.pngJarenlang waren rotan of rattan vlechtwerk meubelen, gemaakt van pitriet, erg populair. Voor buitenmeubelen bleek dit geen goede oplossing. Het natuurproduct riet is hygroscopisch en trek dus vocht aan. Onder invloed van het vochtige Nederlandse weer gaan rieten meubelen dan ook schimmelen en verweren.

Sinds jaren is er een kunststof vervanger ontwikkeld voor de traditionele gevlochten meubelen. die speciaal voor buiten bedoeld zijn. De kunststof vlechtwerkdraad is vaak gemaakt van waterbestendig HDPE kunststof. Voor de lounge tuinmeubelen worden veel uitvoeringen van deze Wicker draad gebruikt. Sommige loungesets zijn gemaakt van eenvolledig ronde vlechtwerkdraad waar andere tuinsets voorzien zijn van een halfronde Wicker draad. Ook de doorsnede, kleur en afwerking van het oppervlak kunnen varieren

Heeft u hier al aan gedacht?