Hoek

Hoek loungeset

Met een hoek loungeset in de tuin zit u zomers snor. Deze loungeset met de kenmerkende L hoekvorm is geliefd vanwege zijn mooie, strakke vorm. Dit type wordt aangeboden door tal van merken en is verkrijgbaar in verschillende materialen.

Lounge hoekset

Hoek loungeset

per page
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in

per page
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in

Hoek loungeset

4 Seasons 3-delige modulaire loungeset CaymanDe hoek loungeset is in Nederland de meest verkochte lounge tuinset. Het voordeel van een tuin set met een hoek vorm is dat deze veel zitplaatsen biedt en u er bovendien ook languit op kunt liggen. Ondanks dat er vaak een extra loungebed wordt aangeschaft is dat bij een hoekloungebank niet echt nodig. Hoekloungesets worden meestal gemaakt van Wicker of roestvrij aluminium.

Topmerken als Beach7 en 4 Seasons bieden in veel gevallen een extra center loungedeel of loungestoel, los te bestellen, waarmee u uw hoekloungeset compleet maakt. Nog meer zitplaatsen creeeren? Dan combineert u uw hoekloungebank met een loungebank (sofa).Mundo loungebank

Realiseer zelf een XXL hoekset: zet bijvoorbeeld van de Beach7 Mundo serie een chaise longue left en right kop staart tegen elkaar. Samen vormen ze een XXL loungebank. Sluit vervolgens weer af met een chaise longue left of right.

waterdichte hoekloungeset hoesEnzler heeft voor de hoek opstellingen een speciale hoek loungesethoes in diverse maten en soorten. Wat denkt u van een zomer hoek loungesethoes waar u uw kussens onder kunt laten liggen? Deze waterdichte beschermhoes is ademend waardoor schimmel geen kans krijgt!

Heeft u hier al aan gedacht?