Lazy

Lazy loungeset

Lekker luieren op uw eigen lazy loungeset. Deze kleine hoekset past bijna overal: tuin, patio, serre of balkon. De lazy loungeset voelt zich overal thuis, zolang er maar op geluierd wordt!

Lazy loungeset

Lazy loungeset

6 Item(s)

per page

Stel een Aflopende Directie in

6 Item(s)

per page

Stel een Aflopende Directie in

Lazy loungeset

Lazy loungeset 4Seasons KingstonWat is een lazy loungeset precies? Deze relatief kleine loungeset bestaat uit een chaise longue en een lazy loungedeel. Het lazy deel is meestal een tweezits bank met een kant een armlegger. De chaise longue is een verlengde stoel, waardoor uw benen op de zitting liggen. Ook de chaise longue heeft ook aan kant een armlegger. Beide armleggers zitten aan de buitenkant van de set waardoor het lazy deel en de chaise longue samen een hoekbank vormen.

Zowel de chaise longue en het lazy loungedeel zijn vaak verkrijgbaar met de armlegger rechts en links. Zo kiest u zelf aan welke kant welk deel komt te staan. De lazyset is zeer geschikt voor bijvoorbeeld balkons, serre of kleinere tuinen. Wanneer u deze kleine loungehoek met een voetenbank en loungestoel uitbreidt ontstaat een volwaardige loungeset.

Al vroeg in het voorjaar kunt onder de terrasoverkapping zitten met bijvoorbeeld een sfeervolle vuurtafel om eventuele frisheid te verdrijven.

Om de lazy loungeset te beschermen adviseren wij een loungesethoes. U kunt voor de lazy set een hoekloungeset hoes kiezen met eventueel losse hoezen voor voetenbank en loungestoel. Gewoon een rechthoekige loungesethoes volstaat ook. Wij adviseren u graag!

Heeft u hier al aan gedacht?