Zweef

Zweefparasol

Een zweefparasol kunt u maximaal gebruiken omdat u deze kunt opdraaien, zwenken, en vaak ook nog kantelen. Op deze manier bepaalt u met deze vrij hangende parasol zelf waar de schaduw komt.

Zweefparasol

Zweefparasol

9 Item(s)

per page

Stel een Aflopende Directie in

9 Item(s)

per page

Stel een Aflopende Directie in

Zweefparasol

Bij teakhouten tuinmeubelen wordt vaak gekozen voor een houtstokparasol. Dit is bij veel loungetuinsets een minder mooie oplossing. Een houtstokparasol is over het algemeen niet kantelbaar en heeft de stok gewoon in het midden.

Een zweefparasol heeft als grote voordeel dat de mast aan een kant van de parasol zit. Door een glij systeem en opdraai mechanisme kan een zweefparasol in een beweging haaks op de zon gezet worden zodat een zo groot mogelijke schaduwplek ontstaat. De zweefparasol is vaak voorzien van draaibaar deel voordat hij aan de parasolvoet of kruispoot word gemonteerd. Hierdoor kan hij bijvoorbeeld boven de loungeset of boven de tuinstoelen waar u aan eet(dining) gedraaid worden.

Een stap verder gaat de zweefparasol met 360 graden - multi rotatiesysteem. Deze parasol is horizontaal, verticaal en diagonaal verstelbaar. De granieten parasolvoet kunt u op de plek zetten waar hij niet in de weg staat, terwijl u nog steeds de mogelijkheid heeft om het parasoldoek haaks op de zon te kantelen.

Enzler biedt ook zweef parasols met een onzichtbare parasolvoet. De (kunststof) parasolvoet wordt dat geval in de grond gegraven, zonder dat er beton of andere zaken aan te pas komen. Zo zit deze parasolvoet niet alleen niet in de weg, maar zie je hem ook niet. Op de onzichtbare parasol kunt u de draaivoet van een willekeurige zweefparasol monteren. In de winter blijft de kunststof voet gewoon buiten en haalt u de rest van de parasol onderdelen naar binnen.

De Rhodos en Kos zweefparasols van Beach7 hebben dezelfde stoffen als de loungesets. Enzler is onder andere dealer van Garden Impressions, de leverancier van de zeer bekende Hawaii Zweefparasol. Van Madison en 4 Seasons vindt u kleinere modellen in onze showroom op meubelboulevard Cruquius-Plaza. Bijna voor elke zweefparasol hebben wij wel een passende zweefparasolhoes in ons assortiment.

De voordelen van een vrij hangende zweefparasol op een rij:

  • 360 graden roteerbaar om zijn as.
  • Kiep kantelbaar langs de mast.
  • Kiep kantelbaar in de breedte ( niet bij alle parasols).
  • Multi rotatiesysteem: horizontaal, verticaal en diagonaal verstelbaar (niet bij alle parasols).
  • Makkelijk uit te zetten en op te draaien.
  • Doek makkelijk los te halen.
  • Wind vast in ingeklapte toestand.
  • Te verrijden met optionele voet.

Heeft u hier al aan gedacht?