Stoel

Een mooie tuinstoel om lekker in te zitten

Of je nu zit om te eten of, al dan niet schommelend, te relaxen, wij hebben de juiste stoel! Hoog of laag, met of zonder verstelbare rug- en armleuning, stapelbaar of inklapbaar. Om op 1001 manieren in de tuin zitten!

Stoel voor in de tuin

Kies hier de beste stoel voor in de tuin

per page
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Aflopende Directie in

per page
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Aflopende Directie in

Tuinstoel

aluminium textileen tuinstoelIn de tuin zitten kun je op vele manieren. Hoog en laag, rechtop zittend, achterover leunend of zelfs horizontaal liggend. Met verstelbare rug- en armleuning, stapelbaar, inklapbaar. Of je nu zit om te eten of, al dan niet schommelend, te relaxen, www.tuin-meubelen heeft de juiste stoel.
Waar er vroeger alleen de alom bekende Hartman verstelbare kunststof of stapelbare plastic kuipstoel was, kunt u nu kiezen uit veel nieuwe materialen en soorten tuinstoelen

U kunt onder andere kiezen uit merken als Down Under, Hartman, 4Seasons en Lafuma. De collectie is eindeloos! Ook Kettler (voorheen Royal Garden), voorzien van de speciale Kettler coating, ontbreekt niet in de collectie. Qua materialen kiest u uit onder andere combinaties van aluminium, RVS, Wicker, staal, polywood en textileen. Onze stoelen van dining- tot lounge- tot eet- en camping stoel zijn onderhoudsvrij en weersbestending. En met name materialen als polywood en aluminium zijn licht in gewicht. Ook voor onze stoelen zijn speciale hoezen verkrijgbaar. Op die manier kunt u uw stoelen zonder probleem het hele jaar door buiten laten staan. Geen gesleep! Polywood is een relatief nieuw all wheather materiaal onder andere verkrijgbaar in steigerhout look. Wanneer komt u kijken welke stoel het beste in uw tuin past en het beste zit? De koffie staat klaar!

Heeft u hier al aan gedacht?