klaptafel

klaptafel

Als de tuin ook nog voor andere dingen gebruikt wordt is het handig als de tafel opgeklapt kan worden. Dit type tuintafel is natuurlijk ook erg handig om mee te nemen  op vakantie.

klaptafel

per page
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stel een Aflopende Directie in

per page
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stel een Aflopende Directie in

klaptafel

Sieger klaptafelEen klaptafel is vaak een goede oplossing voor de wat kleinere tuinen en op het balkon. Vroeger waren klaptafels veel minder stabiel als tegenwoordig. De huidige mooi vormgegeven klaptafels hebben vaak een een hard geperst blad wat volledig weer bestendig is. Op onze website vind u merken als Kettler. Sieger en 4 Seasons. Vaak heeft een van de tafelpoten van een klaptafel een stelpoot om er voor te zorgen dat de tafel niet wiebelt. Er zijn nataaurlijk ook camping klaptafels van  Lafuma. Een van de eigenschappen van de camping klaptafel is dat deze lichter is dan de normale tafel met een klappoot.

Klap tafels zijn er in verschillende maten tot ruim 100cm doorsnede. Buiten ronde klaptafels zijn er natuurlijk ook vierkante en rechthoekigge klaptafels.
De HORECA klaptafels hebben een poot die bij het inklappen niet inklapt , maar gewoon op de grond blijft staan. Het tafel blad klapt wel in zodat er geen water of vuil op blijft staan.

Heeft u hier al aan gedacht?