Verwarming

Terrasverwarming

Niets zo wisselvallig als het Nederlandse weer en dus kiest u voor terrasverwarming. Staand of hangend, elektrisch of op gas. Gashaard en vuurtafel zijn de nieuwste trend!

Terras Verwarming

Terrasverwarming

per page
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Aflopende Directie in

per page
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Aflopende Directie in

Terras verwarming

Nederland: land van wolkenluchten, zonneschijn, wind en regen. Na een warme en druilige dag volgt soms een stralende, maar frisse dag. Om zo lang mogelijk van die gezellige avond te kunnen genieten kiest u voor terras verwarming of heat er.

Enzler Huis en Tuintrend heeft een groot aanbod in terras verwarming waardoor u extra lang kunt relaxen op uw lounge tuinmeubelen of dining tuinmeubelen. Kiest u staande of hangende verwarming en dan elektrisch of op gas? Nieuw is een luxe gashaard met de klinkende naam Mountain Fire. Bij deze luxe verwarming ziet u de gasvlam mooi tussen de keramische houtblokken.

De Beach7 Mountain Fire serie sluit naadloos aan bij loungesets en kunnen eventueel de lounge tafel vervangen. Naast Mountain Fire van Beach 7 is Enzler ook dealer van de vuurtafels van Happy Cocooning. Dit merk biedt terrasverwarming op elektra, gas en zeer luxe tuin sfeerverwarming op bio-ethanol.

Heeft u hier al aan gedacht?