Trapeze hoekloungeset hoes

Trapeze hoekloungeset hoes

6 Item(s)

per page

Stel een Aflopende Directie in
Aton waterdicht en ademend hoek hoes met trapeze hoek 300x300x70cm

Aton hoes L-Vormig voor Trapezehoek 300x300x90x70cm (LxBxDxH) (Waterdicht/Ademend)

Aton waterdicht en ademend hoek hoes met trapeze hoek 300x300x90x70cm.(LxBxDxH)

Deze hoekhoes is geschikt voor een loungehoek met een trapeze hoek. In de trapezehoek zitten twee mogelijkheden om de hoes vast te zetten.

Als u uw mooie kussens in de zomer graag dag en nacht op uw set wil laten liggen en u wilt geen schimmel, dan is deze hoes uitermate geschikt.Het nieuwe SFS-3 materiaal is een optimaal waterafstotende textiel wat is opgebouwd uit 3 lagen. Het materiaal is voorzien van een ademend membraam en is hierdoor nagenoeg waterdicht.Dit speciale membraam zorgt ervoor dat het materiaal een ademende eigenschap heeft, dus condenswater kan eenvoudig "verdampen".

Let op: Bij de eerste bui moeten de stiknaden nog even uitzetten, dus dan nog even geen kussens gebruiken. Deze hoezen zijn UV-bestendig, water- en vuilafstotend en bieden meubelen en kussens dus optimale bescherming.

TIP - LET OP:

Zorg altijd voor voldoende ventilatie! Door temperatuurverschillen is het onvermijdelijk dat er condensvorming ontstaat (net zoals in een tent), hierdoor kunnen meubels en kussens vochtig aanvoelen. Vooral als deze een langere tijd onder een hoes hebben gelegen en bij grote temperatuursverschillen tussen dag en nacht. Dit wordt vaak ten onrechte als lekkage aangezien. Laat de kussens dus niet voor langere tijd (weken) onder de hoes liggen. Ze zullen door het condenswater nat worden.Ook als het doek plat op het tafelbald ligt kan het gaan zweten en ontstaan er zo vochtige/natte plekken. Zet er daarom altijd iets onder (bijv. een bakje) zodat je wat afstand krijgt tussen het doek en het blad, hierdoor creeer je ventilatie. Zorg ervoor dat u de hoes als een tentje op uw set heen hangt zodat er geen waterzakken kunnen ontstaan, deze beschadigen het doek. Dus haal geregeld de hoes van uw meubelen zodat deze weer kunnen ademen/drogen.

Het is niet aan te raden om katoenen loungekussens er onder te laten liggen. Katoen is een schimmelgevoelig produkt. De meeste loungekussens zijn van polyester of Dralon. Er bestaan ook beschermers voor polyesterkussens zoals de fabric beschermer uit de Beach 7 collectie onderhoudsmiddelen. Dit maakt de kussens extra vuil en vocht werend. Na de zomer is het zaak om de lounge kussens in een schone droge ruimte op te bergen

Deze tuinmeubel beschermhoes is ook geschikt voor polywood tuinmeubelen 

  • merk: Aton
  • afmetingen: l 300 x b 300 x h 70 cm

6 Item(s)

per page

Stel een Aflopende Directie in

Trapeze hoekloungeset hoes

Een trapeze hoekloungeset is een speciale hoek loungeset. Dit type loungeset heeft een hoekdeel met een trapeze vormige punt. Bij het kiezen van een hoes voor dit type loungeset moet u er rekening mee houden dat een standaard type hoek loungesethoes niet past op een model  met een trapeze corner. Voor dit type heeft Enzler huis en tuintrend de speciale trapeze hoekloungeset hoes ontwikkeld.

De afdekhoezen voor dit type loungeset zijn gemaakt van waterdicht ademend materiaal.

Heeft u hier al aan gedacht?